OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
Nahajate se na: Domov arrow Dogodki arrow Aktualne novice
Aktualne novice
VZHODNA LIGA 2009 PDF Natisni E-pošta
Prva tekma Vzhodne lige bo 18.01.2009 v Ravnah na Koroškem, celoten razpis najdete tukaj. Ker bo tekma potekala po novem konceptu, bo verjetno trajala nekoliko dlje, zato organizator prosi za strpnost, prav tako pa je zaradi podaljšane tekme štartnina nekoliko višja (12€), ki pa velja samo za prvo tekmo. Vse ostale informacije so objavljene na spletni strani www.climbers.si, kjer si lahko ogledate štartne liste, prijave, fotografije in podobno. 
 
Koledar tekem za letošnje leto pa je naslednji:
18.01.2009: Ravne na Koroškem
08.02.2009: Ptuj
28.02.2009: Ribnica
28.03.2009: Celje
19.04.2009: Slovenska Bistrica
 
Vsem plezalcem želimo veliko uspeha v novi sezoni. Vsi bomo pridno navijali in držali pesti!! Wink
Zadnja sprememba ( sobota, 17. januar 2009 )
 
ZNOVA V GRADCU PDF Natisni E-pošta
eva-1 Božiček je že nosil, babice in mamice so nas pridno napitale s potičko, naši polni želodčki pa so kar malce preveč kazali premoč nad mišicami. Zato smo se 27. decembra 2008 odločili, da temu naredimo konec in se odpravili v Gradec, preizkusit, če bodo naše (nekdaj) močne roke in noge še zmogle napore. In so jih - pa še kako! Marjan in Mateja sta nas najprej varno pripeljala, nato ogrela in nazadnje še varovala ter spodbujala, da nismo prehitro obupali nad smerjo. Moram poudariti, da sta bila Eva in Gregor najmlajša plezalca v dvorani, pa vendar sta požela kar nekaj zavidljivih pogledov, ki so bili na trenutke že rahlo nadležni, saj so nekateri ob začudenju nad njunim odličnim plezanjem pozabili zapreti usta. Vsi smo plezali z užitkom in skoraj 'nonštop', tako da je bil to zelo uspešen trening. Na koncu smo še malce pomalicali in se odpravili nazaj proti Sloveniji na veliko razvajat želodčke - saj veste - bliža se Silvestrovo, ko si bomo med drugim vsi zaželeli tudi novih plezalnih zmag.
 
Anja
 
 
V fotogaleriji pa še nekaj fotk.
Zadnja sprememba ( sobota, 27. december 2008 )
 
MATEJA V NOVEM TEDNIKU PDF Natisni E-pošta

Matejin uspeh so opazili tudi v uredništvu Novega Tednika; v zadnji številki (23.12.2008) si namreč lahko preberete kratek prispevek (na voljo pa je tudi TUKAJ).

Zadnja sprememba ( četrtek, 25. december 2008 )
 
MATEJA HOHKRAUT - ČLANSKA DRŽAVNA PRVAKINJA PDF Natisni E-pošta

dpskupna V soboto in nedeljo se je v Škofji Loki s tekmami v težavnosti končala letošnja sezona v športnem plezanju. Žal je tekma v balvanih odpadla, vendar Mateji to ni pokvarilo načrtov, saj je že pred to tekmo osvojila naslov z dvema prvima in enim drugim mestom. Najboljša je bila tudi med mladinkami, saj je zmagala prav na vseh tekmah, vendar zaradi premajhnega števila tekmovalk ni bilo podelitve. Odlično je svojo prvo sezono na državnem prvenstvu zaključil tudi Gregor Pungeršek, saj je v skupnem seštevku v balvanskem plezanju dosegel odlično 12. mesto. Svoj rezultat bi verjetno še izboljšal, če bi bila organizirana obljubljena zaključna tekma v Škofji Loki, saj je od spomladi do jesenskega dela sezone uspel izjemno napredovati; začel je namreč kot 20., na zadnji tekmi pa si je že priplezal odlično 8. mesto. Nekoliko slabše je tekmoval v težavnostnem plezanju, gotovo pa je pridobil veliko izkušenj, ki mu bodo naslednje leto pomagale do višjih uvrstitev. Tekmovala sta tudi Rok Rabuza in Ksenija Zupanc, vendar sezone žal nista vzela preveč resno. Ksenija je namreč v svoji kategoriji kadetinj tekmovala le na eni tekmi, kjer je bila 8. in tako zasedla skupno 11. mesto, Roku pa ni uspelo obdržati koraka s konkurenco in je bil z dvema tekmama (5. in 8. mesto) 8. pri mladincih. 

Z zaključkom sezone smo sicer zadovoljni, saj imamo državno prvakinjo v absolutni kategoriji članic in perspektivnega mladega plezalca, ki nas s svojim plezanjem vedno znova razveseljuje. Kljub temu pa upamo, da bo naslednje leto več tekmovalcev, ki bodo pridno trenirali in tako čim večkrat stali na stopničkah.

Čestitke!!

Zadnja sprememba ( sobota, 13. december 2008 )
 
GREGOR NA TEKMI V KRANJU PDF Natisni E-pošta

gregor1 V nedeljo, 30.11.2008, se je v Kranju odvila predzadnja tekma državnega prvenstva v težavnostnem plezanju, kjer je v kategoriji cicibanov tekmoval tudi naš tekmovalec Gregor Pungeršek in zasedel 21. mesto. Verjetno smo vsi pričakovali nekoliko več, saj nas je Gregor z izredno pridnim treniranjem in odličnimi rezultati na zadnjih tekmah v balvaniranju že kar malo preveč razvadil. Kljub temu pa smo lahko zadovoljni, saj je izboljšal svojo uvrstitev s prejšnje težavnostne tekme, poleg tega pa je pokazal lepo in tekoče plezanje brez večjih napak.


Držimo pesti, da bo naslednji vikend, ko ga čaka še zadnja tekma v letošnji sezoni, pokazal vse, kar zmore in z nekaj športne sreče posegel po visokem mestu.


Čestitamo! Laughing

Zadnja sprememba ( četrtek, 25. december 2008 )
 
<< Začni < Nazaj 11 12 13 14 Naprej > Konec >>

Rezultati 109 - 117 od 122