OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
Nahajate se na: Domov arrow Dogodki arrow Aktualne novice
Aktualne novice
V RIBNICI KAR TRIKRAT NA STOPNIČKAH! PDF Natisni E-pošta

lizaribnica Naši najmlajši tekmovalci so na tekmi Vzhodne lige v Ribnici (17. 3. 2012) nadaljevali s serijo odličnih rezultatov. Poleg starejšega cicibana Nika Goleja, ki je v močnejši jakostni skupini znova zasedel odlično 2. mesto, sta srebrna postala še mlajša cicibanka Liza Novak (enotna skupina) in starejši ciciban Ambrož Romih (šibkejša jakostna skupina), ki sta tako prvič stopila na stopničke na tekmah Vzhodne lige. Odlični so bili še starejši ciciban Aleks Brižič (4. mesto) in mlajša dečka Martin Grešak (4. mesto) ter Tilen Zorko (5. mesto) v šibkejši jakostni skupini, s čimer so vsi znova dvignili svoj osebni nivo in postavili nove najvišje uvrstitve. Za ekipen uspeh sta poskrbeli še mlajši cicibanki Sara Čopar in Maruša Zdouc z 9. in 11. mestom v enotni skupini ter starejša deklica Neža Napret in mlajša deklica Anja Pavčnik s 7. in 16. mestom v šibkejši jakostni skupini.

Čestitke!

Celotni rezultati: klik.

Zadnja sprememba ( nedelja, 18. marec 2012 )
 
ODLIČNI REZULTATI NA 2. TEKMI VZHODNE LIGE V RADLJAH OB DRAVI PDF Natisni E-pošta

nikradlje V soboto, 3. 3. 2012, je v Radljah ob Dravi potekala 2. tekma Vzhodne lige, ki se je je udeležilo 10 naših plezalcev. Najuspešnejši je bil starejši cicibani Nik Golej, ki je z odličnim 2. mestom po superfinalu dokazal, da zmore tudi v močnejši jakostni skupini posegati po najvišjih mestih. Izjemno presenečenje je bila naša najmlajša, prvošolka Sara Čopar, ki se je v enotni skupini mlajših cicibank na svoji prvi tekmi Vzhodne lige povpela na visoko 4. mesto (v prvi smeri je bila celo v vodstvu), v isti kategoriji pa sta njen uspeh dopolnili še Liza Novak (8. mesto) in Maruša Zdouc (10. mesto), ki sta s tem dosežkom popravili svoji najboljši uvrstitvi. Prav tako sta "osebno statistiko" izboljšala še starejša cicibana Ambrož Romih s 6. mestom in Aleks Brižič, ki je bil je mesto slabši (šibkejša jakostna skupina). Med mlajšimi dečki sta se v šibkejši jakostni skupini borila Martin Grešak (5. mesto) in Tilen Zorko (7. mesto), svoj debi pa sta v Radljah poleg Sare doživela še starejša deklica Neža Napret, ki si je v šibkejši jakostni skupini priplezala 6. mesto, ter  Žiga Ulaga, ki se je po le nekaj mesecih treninga pogumno spopadel z oprimki in tekmo končal na 17. mestu v enotni skupini mlajših cicibanov.

Čestitke vsem nastopajočim!

Celotni rezultati: klik.


(Vir slike: FB profil Aleksander Stopinšek)

Zadnja sprememba ( nedelja, 18. marec 2012 )
 
FOTKE S TRENINGA V GRADCU PDF Natisni E-pošta
slika-092
V nedeljo, 5. 2. 2012, in na praznično sredo, 8. 2. 2012, je ekipa naših mladih plezalcev izkoristila prosta dneva in se skupaj s starši ter trenerjem Aleksandrom odpravila na veliko steno v Graz. Otroci so bili zelo zagnani, pridno so trenirali in preplezali ogromno število smeri, za uspešen trening pa se je treba zahvaliti tudi potrpežljivim staršem in ostalim pomočnikom, ki so nekaj ur neprekinjeno varovali navdušene mulčke.
 
Aleks je treninga ocenil kot zelo uspešna in pri vseh udeleženih opozoril na velik napredek, kar je seveda velika spodbuda za nadaljnje delo z mladimi, ki s pridnostjo in vloženim trudom iz dneva v dan premikajo svoj nivo plezanja.
 
 
Nekaj fotk s sredinega treninga je v fotogaleriji (hvala Anjini mamici Smile).
Zadnja sprememba ( nedelja, 19. februar 2012 )
 
NAŠA NOVA IGRAČKA! :) PDF Natisni E-pošta
campusboard
Zadnja sprememba ( ponedeljek, 06. februar 2012 )
 
KONČANA 1. TEKMA VZHODNE LIGE NA PTUJU PDF Natisni E-pošta

vlptuj_nik V nedeljo, 29. januarja 2012, se je s tekmo na Ptuju začela letošnja Vzhodna liga, na kateri so tekmovali tudi otroci iz Laškega kluba. Med mlajšimi cicibankami sta nas zastopali Liza Novak in Maruša Zdouc, ki sta pristali na 9. oziroma 12. mestu v enotni jakostni skupini, kar je Lizina najboljša uvrstitev do sedaj (v eni smeri je bila celo 4.), Maruša pa je po le nekaj mesecih treniranja nastopila na svoji prvi tekmi in se brez težav pogumno spopadla s smerema. Med starejšimi cicibani je Nik Golej prvič tekmoval v močnejši jakostni skupini in zasedel 5. mesto, Ambrož Romih pa je bil v šibkejši jakostni skupini 7. in s tem izboljšal svoj najboljši rezultat. Odlična sta bila tudi mlajša dečka Martin Grešak in Tilen Zorko, ki sta v šibkejši skupini dosegla 5. in 7. mesto; Martin je kljub prestopu v višjo kategorijo s tem postavil svojo najvišjo uvrstitev, Tilen pa je na Ptuju doživel svoj debi in pokazal, da bo v prihodnje še resen konkurent za najvišja mesta. Prvič je nastopila tudi Anja Pavčnik, ki je bila med mlajšimi deklicami v šibkejši skupini 17.

Čestitke!

Celotni rezultati: klik.

(Vir slike: spletna stran Vzhodne lige)

Zadnja sprememba ( sreda, 01. februar 2012 )
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 37 - 45 od 122