OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
Nahajate se na: Domov arrow Dogodki arrow Aktualne novice
Aktualne novice
ZAKLJUČEK VZHODNE LIGE S TEKMO V SL. BISTRICI PDF Natisni E-pošta
V nedeljo, 19.4.2009, se je odvila še zadnja tekma Vzhodne lige, na kateri so tekmovali štirje mladi plezalci iz Laškega. Najboljše mesto je znova osvojil Patrik Maček v kategoriji mlajših dečkov brez licence, kjer je bil je 7. Razlike pa so bile zelo majhne, tako da mu je do višje uvrstitve zmanjkal le še kakšen gib, predvsem v prvi smeri. Kljub nekoliko slabšem plezanju pa je v skupni uvrstitvi zasedel odlično 5. mesto. Med cicibankami je v obeh smereh zelo dobro in borbeno plezanje pokazala Eva Leskovar, žal pa je spet imela nekoliko smole s "seštevkom smeri" in je bila na koncu 17., enak rezultat je dosegla tudi v skupnem seštevku. Glede na to, da Eva trenira šele dobre pol leta, je pokazala zadovoljivo plezanje, predvsem pa veliko volje in motivacije, saj se je udeležila vseh tekem in vedno dala vse od sebe. Med cicibani brez licence je tekmoval Rok Pražnikar, ki tokrat ni pokazal vsega, kar zmore, saj je zasedel 17. mesto, s tem pa si tudi nekoliko pokvaril skupno uvrstitev - bil je 11. Rok je v letošnji sezoni izjemno napredoval, žal pa je dve tekmi izpustil in si tako ne bi smel privoščiti nobene napake, saj je s tem močno vplival na skupni rezultat. Mlajši deček z licenco, Gregor Pungeršek, je bil na tekmi 12., v skupnem seštevku pa dosegel 13. mesto, kar pa ni najbolj realen rezultat, saj je imel letos precej težav z boleznijo in tekmoval le na treh tekmah, štele pa so najboljše štiri.
 
Rezultati s tekme in skupni rezultati so dostopni na spletni strani Vzhodne lige.
 
Čeprav bi rezultati lahko bili še boljši, so letos prav vsi zelo napredovali, kar se močno pozna pri njihovem plezanju, zato vsem skupaj iskreno čestitamo!! Zdaj pa s polno paro naprej, saj se državno prvenstvo hitro približuje.Smile
 
Zadnja sprememba ( torek, 12. maj 2009 )
 
VZHODNA LIGA V CELJU PDF Natisni E-pošta
spela3 V soboto, 28.03.2009, je bila v Celju peta oz. predzadnja tekma Vzhodne lige. Po precej neuspešnem preteklem vikendu, so se naši plezalci tokrat odrezali precej bolje. Na žalost so nastopili le štirje od petih prijavljenih, saj je Gregor zbolel, zato se je kljub prisotnosti na tekmi odločil, da se za plezanje ne počuti dovolj dobro. Najprej se je v steno podala Špela Dvorjak, za katero je bila to prva tekma po nekaj mesecih treniranja. Odplezala je dobro in bila navdušena, rezultat (24. mesto med cicibankami brez licence) pa je bil tokrat drugotnega pomena in se nanj nismo ozirali. Le nekaj tekmovalk za njo je plezala Eva Leskovar, ki se je v obeh smereh borila do konca in dosegla 15. mesto v isti kategoriji. Lan Lavrinc, ciciban brez licence, je dosegel 17. mesto, žal pa na tekmah ne pokaže vsega, kar zmore, saj se še vedno nekoliko boji plezanja s 'štrikom'. Sledil je še Patrik Maček, ki je prvo smer odplezal odlično, druga pa mu je nekoliko manj ležala in je padel kakšen grif prehitro. Tako je po izjemno izenačenem boju dosegel še vedno dobro 5. mesto med mlajšimi dečki brez licence in je pred zadnjo tekmo na 3. mestu v skupnem seštevku.
 
Čestitamo!! Wink
 
Poglejte si še nekaj fotk in celotne rezultate.
Zadnja sprememba ( sreda, 01. april 2009 )
 
V MOZIRJU ŽAL NI USPELO PDF Natisni E-pošta
mozirje-2009-014 V soboto, 21.03.2009, je bila v Mozirju 4. tekma Vzhodne lige. Na povsem novi steni je tekmovalo skoraj 150 tekmovalcev in konkurenca je bila res močna. Nam pa se žal ni izšlo po načrtih; Patrik Maček je v kategorji mlajših dečkov brez licence zasedel sicer dobro 7. mesto, vendar smo po zadnjih rezultatih potiho vsi pričakovali nekoliko več. Upajmo, da bo naslednjič boljše in se mu ta uvrstitev ne bo upoštevala v skupnem seštevku. Tekmovala sta še Eva Leskovar pri cicibankah brez licence in Lan Lavrinc pri cicibanih brez licence, ki sta zasedla 18. oziroma 19. mesto. Eva ni plezala slabo, vendar je bila po tekmi precej razočarana, saj se tudi sama zaveda, da zmore više, Lan pa tokrat ni bil preveč motiviran in je plezanje v obeh smereh kar hitro končal.
 
To je bila letos rezultatsko res najslabša tekma, vendar pridejo tudi slabi dnevi. Tega bomo skušali čimprej pozabiti, se iz njega veliko naučiti in razturati naslednji vikend, ko bodo naši najmlajši merili moči v Celju.
 
Rezultati so dostopni na spletni strani Vzhodne lige, nekaj slik pa v fotogaleriji.
Zadnja sprememba ( sreda, 01. april 2009 )
 
SPREMEMBA KOLEDARJA VZHODNE LIGE PDF Natisni E-pošta
Vsem našim mladim plezalcem sporočamo, da se je koledar tekem za Vzhodno ligo 2009 nekoliko spremenil - dodana je bila tekma v Mozirju (21.03.2009). Tekem je letos 6 (še Celje - 28.03.2009 in Sl. Bistrica - 19.04.2009), zato za skupno uvrstitev štejejo najboljši štirje rezultati.
Zadnja sprememba ( četrtek, 05. marec 2009 )
 
PATRIK V RIBNICI NA NAJVIŠJI STOPNIČKI PDF Natisni E-pošta
patrik1 V soboto, 28.02.2009, smo se podali na 3. tekmo Vzhodne lige v Ribnico. Na žalost je bila udeležba iz našega kluba nekoliko skromnejša kot ponavadi, saj so tekme udeležili le trije tekmovalci: Eva Leskovar, Rok Pražnikar in Patrik Maček. Začetek ni bil najboljši, saj sta tako Eva kot Rok v prvi smeri imela nekoliko smole in nista pokazala vsega, kar smo od njiju pričakovali. Vendar razočaranje ni trajalo predolgo, zbrala sta vse svoje moči in voljo ter drugo smer odplezala mnogo bolje. Tako je bil Rok na koncu 7. med cicibani brez licence, Eva pa si je priplezala 16. mesto med cicibankami brez licence, zagotovo pa oba zmoreta še višje. Kljub nekoliko slabšemu začetku pa nas je kasneje razveselil Patrik, ki je zmagal v kategoriji mlajših dečkov brez licence. Z odličnim plezanjem, predvsem v prvi smeri, je tokrat prvič stopil na najvišjo stopničko in tako le še potrdil, da se mu sistematično treniranje v zadnjih mesecih zelo obrestuje in cilja na visoko uvrstitev v skupnem seštevku letošnje Vzhodne lige. Čestitke!!
 
Oglejte si še celotne rezultate in nekaj fotoutrnikov.
Zadnja sprememba ( sreda, 01. april 2009 )
 
<< Začni < Nazaj 11 12 13 14 Naprej > Konec >>

Rezultati 100 - 108 od 122