OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
Nahajate se na: Domov arrow Dogodki arrow Novice arrow SOBOTNI TRENING V WOLFSBERGU
SOBOTNI TRENING V WOLFSBERGU PDF Natisni E-pošta

Na deževno soboto, 15. maja - na "polulano" Zofko - smo se Marjan, Mateja, Eva, Gregor in jaz odpravili na trening proti Avstriji v Wolfsberg. V svojem avtomobilu se je peljal tudi Nik s starši. Med vožnjo smo bili vsi tiho, ker je bilo za nekatere še zelo zgodaj (zame že - vstal sem ob 8. uri in malo zamudil dogovorjeno uro) in poslušali glasbo (beri - Siddharto).

Zelo hitro smo se znašli na cilju in zagledali dvorano. Po plačani vstopnini smo Marjan, Mateja in jaz zasedli ležalnike - smo se morali malo spočiti. Najprej smo se kot pridni športniki na treningu ogreli in šele nato začeli s plezanjem. Mateja, Eva in Gregor so plezali težavnost, midva z Nikom sva šla plezat bolderje. Nik je nekaj časa vztrajal z menoj, potem pa šel malo plezati k ostalim, ampak se je vračal na bolder. Po približno eni uri plezanja na bolderci sem se odločil, da bom malo poskusil težavnost in Nikov brat Tim me je varoval. Preplezal sem tri smeri in na zadnji smeri (varoval me je Nikov ati) sem se na višini približno dveh metrov gugal na vrvi - bilo je "ful dober"Laughing. Nato sem se vrnil na bolder (ki je po mojem zakon), kjer sem vztrajal do konca treninga.

Na poti domov smo se v avtu igrali kviz o krajih po svetu in tisti, ki izgubi, mora napisati spis o treningu v Wolfsbergu - ja, uganili ste, kdo je izgubil...

Upam, da so tudi drugi uživali in da me bo Mateja še kdaj vzela s seboj (moja vzornica na bolderju).

Jan Medved Smile

Zadnja sprememba ( nedelja, 16. maj 2010 )
 
< Nazaj   Naprej >