OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
Nahajate se na: Domov arrow O klubu
MATEJI BRONASTI GRB OBČINE LAŠKO PDF Natisni E-pošta

matejakc V petek, 5. novembra 2010 (mimogrede - na Matejin rojstni dan), je v Kulturnem centru Laško potekala osrednja proslava ob občinskem prazniku, na kateri so podelili najvišja občinska priznanja. Med dobitnicami je bila tudi članica našega kluba - Mateja Hohkraut, ki je prejela Bronasti grb Občine Laško, praviloma namenjen kot spodbuda za nadaljnje delo,  za "odlične dosežke na področju športnega plezanja". Čestitke!

Mateja je po prireditvi povedala: "Priznanja res nisem pričakovala, zato sem ga še toliko bolj vesela. Je potrditev mojega 12-letnega dela in pridnega treniranja ter predstavlja motivacijo tudi za naprej. Prepričana sem, da še nisem pokazala vsega, kar zmorem in lahko s svojimi rezultati še bolj pripomorem k prepoznavnosti našega kluba in s tem Občine Laško."

Tudi člani v Plezalnem klubu Laško smo ponosni, da so rezultati naših tekmovalcev opaženi in nagrajeni. To nam predstavlja potrditev, da delamo pravilno in smo na pravi poti, obenem pa nalogo, da vsem omogočimo še boljše pogoje za trening.


Zadnja sprememba ( ponedeljek, 08. november 2010 )
 
< Nazaj   Naprej >