OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
Nahajate se na: Domov arrow O klubu
ZAKLJUČEK SEZONE S KLUBSKO TEKMO PDF Natisni E-pošta

Vsako leto se trenerji in tekmovalci pred prazniki poslovimo s srečanjem, na katerem malo obujamo spomine na preteklo sezono. Letos je padla ideja, da bi organizirali klubsko tekmo, saj se nam je v septembru pridružilo ogromno otrok in bi bila zabava še večja. Tako smo imeli v ponedeljek malo drugačen trening - otroci so se pridno ogrevali, telovadnica pa je bila tokrat polna tudi staršev, ki so prišli spodbujat naše male plezalce.

Tekmovalci so bili razdeljeni v tri skupine, tako da je bila konkurenca kar najbolj optimalna, pa tudi smeri so bile različnih težavnosti in primerne prav za vse. Prvo skupino so sestavljali najmlajši začetniki (nekateri še niso niti prestopili praga šole), v drugi skupini so sodelovali nekoliko starejši, v tretji pa so se v najtežjih smereh borili naši najizkušenejši tekmovalci, žal v precej okrnjeni zasedbi. Tekmo smo začeli z demonstracijami smeri, ki jih je tokrat odlično prikazal Risto Sovčev, za kar se mu najlepše zahvaljujemo.

Vzdušje je bilo enkratno, otroci so vidno uživali, starši pa so navdušeno spodbujali prav vse, ki so se spopadli z oprimki. Na koncu so bili najboljši Alina Brižič (Skupina 1), Ambrož Romih (Skupina 2) in Nik Golej (Skupina 3), druga mesta so pripadla Sari Čopar (Skupina 1), Neži Napret in Aleksu Brižiču (delitev v Skupini 2) ter Martinu Grešaku (Skupina 3), tretja pa sta bila Jernej Potočnik (Skupina 1) in Rok Pražnikar (Skupina 3). Vsi tekmovalci so se razveselili praktičnih nagrad, prvi trije so prejeli tudi diplome, ki bodo marsikomu spomin na njegovo prvo plezalno tekmo. Na koncu smo na plezanje povabili  še starše in kar nekaj pogumnežev se je odločilo preizkusiti svoje sposobnosti. Nekateri so izbrali lažje smeri, drugi zahtevnejše, videli pa smo veliko vrhov in zadovoljnih obrazov tako staršev kot njihovih otrok, ki so jih navdušeno spremljali in se ob tem navihano smejali. 

Tako smo zaključili še eno uspešno sezono v zgodovini Plezalnega kluba Laško, sledijo kratke počitnice, nato pa s polno paro naprej, saj nas že v januarju čaka prva tekma Vzhodne lige, na katero se bomo letos očitno odpravili v precej številčni zasedbi.

Čestitke, mulčki, super ste!

Lepe praznike,
Mateja

Zadnja sprememba ( četrtek, 23. december 2010 )
 
< Nazaj   Naprej >