OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
Nahajate se na: Domov
SVETOVNI POKAL V BALVANSKEM PLEZANJU LETOS PRVIČ V SLOVENIJI PDF Natisni E-pošta

reprezentanca Letošnje leto se bo v slovensko plezalno zgodovino zapisalos prvo tekmo za svetovni pokal v balvanskem plezanju, ki se bo odvijala 7. in 8. maja na Logu priBrezovici, Slovenijo pa bo zastopalo dvanajst tekmovalcev, ki so se javnostiprvič predstavili v petek, 01.04.2011, na prireditvi »Test with the best«, kise je zgodila v ljubljanskem Urban Roofu. Veseli in ponosni smo, da se je vekipo uspelo prebiti tudi članici našega kluba Mateji Hohkraut, ki je s tem postalaprva laška tekmovalka, ki bo nastopila na tekmi svetovnega pokala v balvanskemplezanju.

Naši plezalci že nekaj mesecev pridno trenirajo, da bi bili nadomačem prizorišču kar najbolje pripravljeni. Poleg rednih skupnih treningov poSloveniji so se februarja odpravili na trening-kamp v Švico, kjer so treniraliskupaj s švicarsko reprezentanco, marca »fajtali« v francoskem Fontainebleau-ju skupaj s Francozi in Avstrijci, le dan po velikem dogodku v Ljubljani pa so nadomačih stenah že gostili Švicarje, s katerimi so trenirali na tekmovalni stenina Logu, v Urban Roofu, Prestranku, Šempetru pri Novi Gorici, v ponedeljekpa so se od njih poslovili še s treningom v Divači.

Več informacij o tekmi je na voljo na spletni strani www.worldcuplog.com, poročili in fotke spetkovega dogodka v Ljubljani ter skupnega treninga s Švicarji v Šempetru (kjer so imeli tudi tekmo) pa sta dostopnitukaj: Ljubljana, Šempeter.

Se vidimo na Logu!

(Vir fotke: www.des.si)

Zadnja sprememba ( četrtek, 05. maj 2011 )
 
< Nazaj   Naprej >