OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
Nahajate se na: Domov arrow Dogodki arrow Novice arrow ZAKLJUČEK
ZAKLJUČEK PDF Natisni E-pošta
aquaroma Letos smo se v klubu odločili, da bomo poletni del sezone in konec šolskega leta zaključili že v ponedeljek z dvema malo drugačnima "treningoma". Tako smo se v petek namesto v telovadnico odpravili na bazen Aqua Roma v Rimske Toplice. Zjutraj smo še nekoliko s strahom gledali v nebo in upali, da nas ne bo presenetila kakšna nevihta, vendar smo tokrat imeli srečo.
 
Ob dogovorjeni uri se nas je zbralo presenetljivo veliko, tako otrok kot tudi staršev, vsi (razen neresnih izjem) pa smo imeli oblečene zelene klubske majice, kot smo se prehodno dogovorili. Res smo bili prave face. Na blagajni se nismo dolgo zadržali, saj nas je gospa Maja iz Aqua Rome "častila" z brezplačnim vstopom, za kar se ji najlepše zahvaljujemo. Tako smo le nekaj minut kasneje že poskakali v vodo - plavalci v večji bazen, nepravalci pa so si raje privoščili nekoliko plitvejšega. Mislim, da ni potrebno posebej poudarjati, da v bazenu plavanje ni bilo na prvem mestu (čeprav so nekateri pogumno sneli rokavčke in sami odplavali kar nekaj širin). Pa saj nismo mi krivi, da je "špricanje", "tunkanje", lovljenje in skakanje tako zabavno! Smile Kmalu smo zasedli tudi tobogane in navdušeno noreli, dokler se sonce ni skrilo za hrib. Že precej utrujeni in lačni smo se hitro preoblekli ter si za konec privoščili pico in sok. Še preden je natakar družinske pice dobro postavil na mizo, jih skoraj ni bilo več, zato smo sestradani počakali na drugo "rundo", ki pa je zdržala nekoliko dlje. Pred odhodom domov so otroci izkoristili še zadnje minute in zasedli igrala ter trampolin. Bilo je res super in žal je lahko vsem, ki niso utegnili priti.

Pravi plezalni zaključek pa smo imeli v ponedeljek; Mateja in Aleksander sta postavila nekaj novih smeri in balvanov, v katerih so se pomerili naši najmlajši. Razvrščeni so bili v tri starostne skupine. Otroci iz prve in druge skupine so plezali vsak po dve smeri, Jan, Nik in Martin pa so se za spremembo spoprijeli z balvani, kar je "tekmo" še popestrilo. Vsi so se maksimalno potrudili in dali res vse od sebe, kaj tudi ne, saj je bila telovadnica polna navdušenih staršev, bratov, sester in ostalih sorodnikov, ki so bili res glasni navijači (takšnega navijanja ni niti na tekmah državnega prvenstva!). Bravo naši!

Rezultat tokrat ni bil pomemben, želeli smo predvsem, da se otroci naplezajo in staršem pokažejo svoj napredek. Bistveno je bilo, da smo se družili v tako velikem številu, nasmehi na obrazih otrok pa so nam potrdili, da je bila odločitev prava. Na koncu je bil za svoj trud na treningih vsak tudi nagrajen z diplomo in darilno vrečko, vsi pa smo se tudi nekoliko posladkali.

Upam, da ste se imeli lepo in da se septembra zopet vidimo.

Lepe počitnice,
Marjan

Nekaj fotoutrinkov s kopanja pa v fotogaleriji.

Zadnja sprememba ( torek, 12. julij 2011 )
 
< Nazaj   Naprej >