OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
Nahajate se na: Domov arrow Dogodki arrow Novice arrow ZADNJA TEKMA VZHODNE LIGE
ZADNJA TEKMA VZHODNE LIGE PDF Natisni E-pošta

gr_liza_druga_skupno Še z zadnjo, peto tekmo v Grusupljem se je zaključila letošnja Vzhodna  Liga, ki je bila za naš klub znova uspešna. Tokrat so bili  poleg medalj za najboljše podeljeni tudi pokali za skupne uvrstitve na Vzhodni Ligi 2012, za kar so šteli štirje najboljši rezultati. Še posebej se je izkazala naša (verjetno najmlajša?, zagotovo pa najmanjša) mlajša cicbanka Liza Novak, ki si je s svojo prvo zmago priplezala tudi skupno 2. mesto v enotni starosti kategoriji, odličen pa je bil tudi starejši ciciban Nik Golej, ki je z doseženim 2. mestom v močnejši jakostni skupini potrdil srebrni pokal tudi v skupnem seštevku. Nik je naslednji dan nastopal tudi na prvi tekmi letošnjega državnega prvenstva, ki je prav tako potekala v Grosupljem, in si s 3. mestom priplezal svoje prve državne stopničkegr_nik_drugi_skupno

Njun uspeh so dopolnili še: starejša cicibana v šibkejši jakostni skupini Ambrož Romih, ki je zasedel 4. mesto (5. mesto v skupnem seštevku) ter Aleks Brižič, ki je bil 8. (6. mesto v skupnem seštevku), mlajša dečka v šibkejši jakostni skupini Tilen Zorko, ki je s 4. mestom na tekmi dosegel svojo najboljšo uvrstitev (6. mesto v skupnem seštevku) ter Martin Grešak, ki je bil 7. (5. mesto v skupnem seštevku). Med najmlajšimi pa so nas zastopali še ciciban Lan Mastnak, ki je v Grosupljem doživel tekmovalni debi in zasedel odlično 10. mesto v enostni jakostni skupini (skupno je tako le z eno tekmo pristal na 26. mestu) ter cicibanki Nika Zupanc (15. mesto na tekmi in 20. mesto v skupnem seštevku z le dvema nastopoma) ter Maruša Zdouc (16. mesto na tekmi in 15. mesto v skupnem seštevku), ki sta letos tekmovali prvič (enotna jakostna skupina).

Poleg naštetih so se za skupne rezultati borili še štirje, za katere je bila letošnja sezona prav tako "otvoritvena", v Grosupljem pa na žalost niso nastopili: starejša deklica Neža Napret je v šibkejši skupini s tremi uvrstitvami dosegla skupno 9. mesto, mlajša cicibanka Sara Čopar je bila v enotni skupini s tremi tekmami 10., mlajša deklica Anja Pavčnik je v šibkejši jakostni skupini zasedla skupno 19. z dvema tekmama, mlajši ciciban Žiga Ulaga pa je v enotni skupini z dvema nastopoma Ligo končal na 25. mestu.

Čestitke za borbo in odlične rezultate!

Celotni rezultati: klik.
Skupni rezultati: klik.


(Fotke: Uršula Novak) 

gr_liza_prvo_mestogr_nik_drugo_mestogr_ambroz_cetrto_mesto  gr_ambroz_in_aleks_skupno

gr_skupna_grosuplje 

Zadnja sprememba ( sreda, 23. maj 2012 )
 
< Nazaj   Naprej >