OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
MATEJA HOHKRAUT - ČLANSKA DRŽAVNA PRVAKINJA

dpskupna V soboto in nedeljo se je v Škofji Loki s tekmami v težavnosti končala letošnja sezona v športnem plezanju. Žal je tekma v balvanih odpadla, vendar Mateji to ni pokvarilo načrtov, saj je že pred to tekmo osvojila naslov z dvema prvima in enim drugim mestom. Najboljša je bila tudi med mladinkami, saj je zmagala prav na vseh tekmah, vendar zaradi premajhnega števila tekmovalk ni bilo podelitve. Odlično je svojo prvo sezono na državnem prvenstvu zaključil tudi Gregor Pungeršek, saj je v skupnem seštevku v balvanskem plezanju dosegel odlično 12. mesto. Svoj rezultat bi verjetno še izboljšal, če bi bila organizirana obljubljena zaključna tekma v Škofji Loki, saj je od spomladi do jesenskega dela sezone uspel izjemno napredovati; začel je namreč kot 20., na zadnji tekmi pa si je že priplezal odlično 8. mesto. Nekoliko slabše je tekmoval v težavnostnem plezanju, gotovo pa je pridobil veliko izkušenj, ki mu bodo naslednje leto pomagale do višjih uvrstitev. Tekmovala sta tudi Rok Rabuza in Ksenija Zupanc, vendar sezone žal nista vzela preveč resno. Ksenija je namreč v svoji kategoriji kadetinj tekmovala le na eni tekmi, kjer je bila 8. in tako zasedla skupno 11. mesto, Roku pa ni uspelo obdržati koraka s konkurenco in je bil z dvema tekmama (5. in 8. mesto) 8. pri mladincih. 

Z zaključkom sezone smo sicer zadovoljni, saj imamo državno prvakinjo v absolutni kategoriji članic in perspektivnega mladega plezalca, ki nas s svojim plezanjem vedno znova razveseljuje. Kljub temu pa upamo, da bo naslednje leto več tekmovalcev, ki bodo pridno trenirali in tako čim večkrat stali na stopničkah.

Čestitke!!

Zadnja sprememba ( sobota, 13. december 2008 )
 
GREGOR NA TEKMI V KRANJU

gregor1 V nedeljo, 30.11.2008, se je v Kranju odvila predzadnja tekma državnega prvenstva v težavnostnem plezanju, kjer je v kategoriji cicibanov tekmoval tudi naš tekmovalec Gregor Pungeršek in zasedel 21. mesto. Verjetno smo vsi pričakovali nekoliko več, saj nas je Gregor z izredno pridnim treniranjem in odličnimi rezultati na zadnjih tekmah v balvaniranju že kar malo preveč razvadil. Kljub temu pa smo lahko zadovoljni, saj je izboljšal svojo uvrstitev s prejšnje težavnostne tekme, poleg tega pa je pokazal lepo in tekoče plezanje brez večjih napak.


Držimo pesti, da bo naslednji vikend, ko ga čaka še zadnja tekma v letošnji sezoni, pokazal vse, kar zmore in z nekaj športne sreče posegel po visokem mestu.


Čestitamo! Laughing

Zadnja sprememba ( četrtek, 25. december 2008 )
 
ZMAGOVALNI LOGOTIP
majica-pklasko1Zaključilo se je tedensko glasovanje, kjer smo izbirali novi logotip, ki bo krasil naše klubske majčke. Največ glasov je dobila prva različica (70, 6 %) in tako postala zmagovalka.  

Hvala za glasovanje! Laughing

 
Rezultate ankete si lahko ogledate tukaj.

Zadnja sprememba ( sobota, 13. december 2008 )
 
TRENING V GRAZU

Graz 31. oktober - za nekatere počitnice, za druge praznični petek - vsi pa smo bili prosti in zato smo dan izkoristili za plezanje v Grazu. Ob 8h zjutraj smo z dvema polnima avtomobiloma in obilico dobre volje zaštartali proti Avstriji. Nekateri so bili tam prvič, drugi steno poznamo že zelo dobro, vsi pa smo se strinjali, da je super. Začelo se je kot običajno; ogrevalne vaje, ogrevanje na stenci in nekaj Mitjevega in Matejinega poduka o "lepem obnašanju, ker nismo sami", nadaljevalo pa z vrhovi različnih smeri, ki so jih uspešno dosegali naši mladi plezalci. Zaželeli so si tudi obiska tamkajšnjega adrenalinskega parka, žal pa je bil zaprt, zato smo nekaj odvečne energije sprostili ob igranju namiznega nogometa, kjer se je za najbolj uspešnega izkazal Rok R. (saj ga bomo drugič premagali ...). Čas je kar prehitro mineval in domov si seveda ni želel nihče, ob obljubi, da se ustavimo še v veliki trgovini z igračami pa so se kar hitro preoblekli in se v Slovenijo vrnili vsak s svojo škatlo Lego kock.

V fotogaleriji pa še nekaj foto utrinkov, da bomo lažje zdržali do naslednjič! Wink

Zadnja sprememba ( sobota, 13. december 2008 )
 
LAŠKI BILTEN
laskibilten
V Laškem biltenu je izšel članek o tekmi državnega prvenstva, ki smo jo organizirali letos septembra. Za vse, ki biltena niste prejeli, je dostopen tudi na internetni strani www.lasko.si/media/bilten08.pdf (na strani 30).
Zadnja sprememba ( sobota, 13. december 2008 )
 
<< Začni < Nazaj 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Naprej > Konec >>

Rezultati 103 - 108 od 114