OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
BALVANIRANJE V GRAZU
V sredo, 17.9.2008, sta se Mateja in Rok, zdaj že oba ponosna lastnika vozniškega izpita B kategorije (za motor je preveč prtljage…), podala na popoldansko plezarijo v Graz.
Zadnja sprememba ( sobota, 13. december 2008 )
Preberite več...
 
TEKMA V LAŠKEM ODLIČNO USPELA

prizorisceV soboto in nedeljo, 6. in 7. septembra 2008, smo v Laškem že šestič organizirali tekmo državnega prvenstva v balvanskem plezanju. Tudi letos je uspela odlično; zadovoljni smo tako z organizacijo kot tudi z rezultati, kjer najbolj izstopata zmagi Mateje Hohkraut v absolutni kategoriji članic ter kategoriji mladink. Čeprav je bila konkurenca letos nekoliko okrnjena, je Mateja prepričala z dobrim plezanjem in osvojenimi vsemi štirimi vrhovi, kar ji, kot pravi sama, pomeni več, kot stati na najvišji stopnički. Lepo je presenetil tudi Gregor Pungeršek, ki je v kategoriji cicibanov z enim vrhom in vsemi doseženimi bonusi zasedel odlično 9. mesto, kar je doslej njegova najboljša uvrstitev na državnem prvenstvu. Tekmovala sta še Ksenija Zupanc in Rok Rabuza, ki sta zasedla 4. mesto med članicami oz. 8. mesto med mladinci.

Čestitamo!
Celotne rezultate lahko pogledate tukaj.

Zadnja sprememba ( sobota, 13. december 2008 )
 
ZAHVALA
Plezalni klub Laško bi se rad zahvalil vsem, ki so kakorkoli pripomogli k uspešni organizaciji tekme državnega prvenstva. To so: Pivovarna Laško, Pizzerija Špica, Ljubijankič trade d. o. o., Občina Laško, ŠMOCL, Shark, Fragmat Tim d. d., Papirnica Radeče, Gostišče Hochkraut, Promontana d. o. o., Banka Celje in Osnovna šola Primoža Trubarja Laško.
Zadnja sprememba ( sobota, 13. december 2008 )
 
PA JO IMAMO...
...SPLETNO STRAN NAMREČ!… in z njo tudi prvo novico, s katero bi se radi zahvalili Bojanu za trud in super končni izdelek. Se beremo :)

Hvala!
Zadnja sprememba ( četrtek, 02. oktober 2008 )
 
NIK GOLEJ DVE TEKMI PRED KONCEM DRŽAVNEGA PRVENSTVA ŽE PRVAK!
 
Minuli konec tedna je v Tržiču potekala 4. tekma državnega prvenstva v težavnosti. Tudi tokrat so se mladi plezalci PK Laško odlično odrezali.

Nik Golej je v kategoriji mlajši dečki že četrtič letos zmagal, kar pomeni, da si je dve tekmi pred koncem že zagotovil naslov državnega prvaka!
 
V isti kategoriji si je Aleks Brižič priplezal 15. mesto.

V kategoriji cicibani je Lan Mastnak osvojil 8. mesto.

V kategoriji cicibanke je Liza Novak osvojila odlično 2. mesto, na 2. mestu pa je trenutno tudi v skupnem seštevku državnega prvenstva. V isti kategoriji je Sara Čopar osvojila 16., Maruša Zdovc pa 26. mesto.

Med starejšimi deklicami je Alja Zalar osvojila odlično 3. mesto.

Tri mesta na stopničkah in vse ostale odlične uvrstitve kažejo, da se mladi plezalci našega kluba uvrščajo v vrh slovenskega plezanja. Verjamemo, da nam bo s trdim delom in zavzetostjo to uspevalo še naprej.
Zadnja sprememba ( torek, 30. september 2014 )
 
<< Začni < Nazaj 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Naprej > Konec >>

Rezultati 109 - 114 od 114