OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
FOTKE S TRENINGA V GRADCU
slika-092
V nedeljo, 5. 2. 2012, in na praznično sredo, 8. 2. 2012, je ekipa naših mladih plezalcev izkoristila prosta dneva in se skupaj s starši ter trenerjem Aleksandrom odpravila na veliko steno v Graz. Otroci so bili zelo zagnani, pridno so trenirali in preplezali ogromno število smeri, za uspešen trening pa se je treba zahvaliti tudi potrpežljivim staršem in ostalim pomočnikom, ki so nekaj ur neprekinjeno varovali navdušene mulčke.
 
Aleks je treninga ocenil kot zelo uspešna in pri vseh udeleženih opozoril na velik napredek, kar je seveda velika spodbuda za nadaljnje delo z mladimi, ki s pridnostjo in vloženim trudom iz dneva v dan premikajo svoj nivo plezanja.
 
 
Nekaj fotk s sredinega treninga je v fotogaleriji (hvala Anjini mamici Smile).
Zadnja sprememba ( nedelja, 19. februar 2012 )
 
NAŠA NOVA IGRAČKA! :)
campusboard
Zadnja sprememba ( ponedeljek, 06. februar 2012 )
 
KONČANA 1. TEKMA VZHODNE LIGE NA PTUJU

vlptuj_nik V nedeljo, 29. januarja 2012, se je s tekmo na Ptuju začela letošnja Vzhodna liga, na kateri so tekmovali tudi otroci iz Laškega kluba. Med mlajšimi cicibankami sta nas zastopali Liza Novak in Maruša Zdouc, ki sta pristali na 9. oziroma 12. mestu v enotni jakostni skupini, kar je Lizina najboljša uvrstitev do sedaj (v eni smeri je bila celo 4.), Maruša pa je po le nekaj mesecih treniranja nastopila na svoji prvi tekmi in se brez težav pogumno spopadla s smerema. Med starejšimi cicibani je Nik Golej prvič tekmoval v močnejši jakostni skupini in zasedel 5. mesto, Ambrož Romih pa je bil v šibkejši jakostni skupini 7. in s tem izboljšal svoj najboljši rezultat. Odlična sta bila tudi mlajša dečka Martin Grešak in Tilen Zorko, ki sta v šibkejši skupini dosegla 5. in 7. mesto; Martin je kljub prestopu v višjo kategorijo s tem postavil svojo najvišjo uvrstitev, Tilen pa je na Ptuju doživel svoj debi in pokazal, da bo v prihodnje še resen konkurent za najvišja mesta. Prvič je nastopila tudi Anja Pavčnik, ki je bila med mlajšimi deklicami v šibkejši skupini 17.

Čestitke!

Celotni rezultati: klik.

(Vir slike: spletna stran Vzhodne lige)

Zadnja sprememba ( sreda, 01. februar 2012 )
 
BOŽIČNO-NOVOLETNA TEKMA 2011

bnnik V soboto, 17. decembra 2011, smo v Laškem znova organizirali Božično-novoletno tekmo za najmlajše tekmovalce iz klubov Vzhodne Slovenije. Z obiskom smo bili zadovoljni, saj je bila telovadnica polna otrok in staršev, ki so glasno navijali ter se zabavali v otroškem kotičku. Najprej so se v dveh smereh pomerili cicibani in cicibanke, nato pa še mlajši dečki in deklice, v izogib superfinalu pa smo pri delitvah najvišjih mest upoštevali tudi čas plezanja. Prvi trije v vsaki kategoriji so prejeli medalje, diplome in bogate praktične nagrade, za katere se zahvaljujemo vsem radodarnim donatorjem.

Odlično so se odrezali tudi predstavniki našega kluba, in sicer:
- cicibani: Nik Golej (3. mesto), Aleks Brižič (4. mesto), Ambrož Romih (7. mesto), Enej Odžič
  (13. mesto), Arnoš Siljan (16. mesto), Tit Zeme (17. mesto),
- cicibanke: Sara Čopar (8. mesto), Maruša Zdouc (9. mesto), Liza Novak (10. mesto),
- mlajši dečki: Tilen Zorko (3. mesto),
- mlajše deklice: Anja Pavčnik (12. mesto).

r_cicibanke2011r_cicibani2011   r_mldeklice2011r_mldecki2011

Zadnja sprememba ( četrtek, 19. januar 2012 )
 
POSTAL SEM DRŽAVNI PRVAK

timdp1 4. 12. 2011 se je odvijala zadnja tekma državnega prvenstva v težavnostem plezanju za leto 2011/2012 v kategoriji starejši dečki. Pred samo tekmo ni bilo večjih pritiskov, saj sem že postal državni prvak. Vseeno nisem nič taktiziral, plezal sem, kakor znam. Smer je bila najtežja od vseh v letošnjem državnem prvenstvu, tako da sem moral kar pošteno stisniti. Trudtimdp3 se je poplačal in končal sem državno prvenstvo z zmago ter upravičil naziv državni prvak. Občutki so bili neverjetni, saj sem to postal prvič v svoji že 8-letni karieri. 

Letos ni bilo veliko časa za trening v skali zaradi napornega urnika tekem (evropske mladinske  serije, mladinsko svetovno prvenstvo ter državno prvenstvo), zato grem za novoletne počitnice v Sperlongo na krajši oddih od tekmovalnega vrveža. Za to sezono bi se posebej rad zahvalil trenerju (očetu) Francu Unuku in celi družini za podporo ter vsem drugim, ki so mi kaj omogočili.

Lp

Tim Unuk

timdp2

timdp4

Zadnja sprememba ( petek, 23. december 2011 )
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 31 - 36 od 114