OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
VZHODNA LIGA - SLOVENSKA BISTRICA

2. aprila je v Slovenski Bistrici potekala predzadnja tekma Vzhodne lige, ki se je je udeležilo osem plezalcev iz PK Laško, žal pa je bil rezultatski izkupiček precej slabši, kot smo si želeli in pričakovali. Dobro se je odrezala Anja Murko, ki je pri starejših deklicah zasedla 2. mesto, tekmovalo pa je še 5 cicibanov: Nik Golej - 5. mesto, Rok Pražnikar - 7. mesto, Martin Grešak - 14. mesto, Ambrož Romih - 16. mesto in Aleks Brižič - 26. mesto ter 2 cicibanki: Liza Novak - 18. mesto in Alina Brižič - 21. mesto.

Pred zadnjo tekmo je tako še vse "odprto" - v skupnem seštevku Anja Murko zaseda trenutno 1. mesto, Tim Unuk je s tekmo manj 2. in se bo boril za skupno zmago, prav tako Nik Golej, na 4. mestu pa za stopničkami le nekaj točk zaostaja Rok Pražnikar. Držimo pesti, da bodo prikazali odlične nastope in z nekaj športne sreče uspeli znova poseči po visokih uvrstitvah.

Celotni rezultati: klik.

Zadnja sprememba ( sreda, 06. april 2011 )
 
VZHODNA LIGA - MOZIRJE

mozirjeroknik V soboto, 26.03.2011, se je v Mozirju odvijala že 5. tekma letošnje Vzhodne lige, na kateri je nastopilo 7 laških plezalcev. Najbolje je plezala Anja Murko in zmagala v kategoriji starejših deklic, pri cicibanih pa je na 3. stopničko stopil Rok Pražnikar, le mesto za njim je zaostal Nik Golej, na 14., 15. in 16. mestu pa so pristali Ambrož Romih, Aleks Brižič in Martin Grešak. Nastopili sta še 6-letni cicibanki Liza Novak in Alina Brižič, ki sta bili žal nekoliko premajhni za daljše razdalje med oprimki in tako sta tekmo zaključili na 18. in 24. mestu.

Do konca nas ločita še dve težavnostni tekmi, in sicer v Slovenski Bistrici ter Ravnah na Koroškem, kjer bo tudi podelitev pokalov za najboljše v skupnem seštevku. Od sedmih tekem šteje pet najboljših uvrstitev, zato bo finiš še zelo zanimiv. Zaenkrat odlično kaže Timu Unuku, Anji Murko ter Niku Goleju, ki so s tekmo manj na trenutnem 2. mestu v svojih kategorijah, za stopničke pa se bo boril tudi Rok Pražnikar, ki je (prav tako s tekmo manj) 5.

Čestitke!

Celotni rezultati: klik.

Zadnja sprememba ( sreda, 30. marec 2011 )
 
VZHODNA LIGA - CELJE

Letos je bila v okviru Vzhodne lige prvič organizirana tudi tekma v balvanskem plezanju, in sicer 12.03.2011 v Celju. Balvani so bili postavljeni kar na obstoječi plezalni steni, otroci pa so bili zaradi velikega števila prijavljenih razdeljeni v skupine, tako da je tekma potekala kar se da tekoče. Za naš klub se je rezultatsko žal končala nekoliko slabše, kot smo pričakovali, saj so nas naši mladi plezalci s svojimi dobrimi uvrstitvami v zadnjem času kar precej razvadili. Balvani pri cicibankah in cicibanih so bili izjemno lahki, kar je pomenilo ogromno vrhov, tako da si "neumne" napake ni bilo mogoče privoščiti. V tej kategoriji se je izkazal Nik Golej, ki je suvereno dosegel vse vrhove v prvem poskusu in po odlično odplezanemu superfinalu tako znova stopil na najvišjo stopničko. Dober rezultati pa sta zaradi nekaj nezbranosti žal zapravila Jan Medved in Rok Pražnikar, ki sta končala na 14. mestu. Nastopili so še starejši deček Tim Unuk in starejša deklica Anja Murko, ki sta zasedla 4. mesto ter cicibanka Iva Filipov in ciciban Ambrož Romih, ki sta bila 8. in 17.

Čestitke vsem, ki so se borili po svojih najboljših močeh, nekaj slabe volje pa bomo hitro pozabili, saj nas že čez 14 dni čaka nova tekma v Mozirju, kjer bomo držali pesti, da znova razturamo.

Celotni rezultati: klik.
Zadnja sprememba ( petek, 25. marec 2011 )
 
VZHODNA LIGA - RADLJE OB DRAVI

V nedeljo, 27.02.2011, je v Radljah ob Dravi prvič potekala tekma Vzhodne lige na povsem novi steni, tako da je bilo za tekmovalce in trenerje še bolj zanimivo. Plezalni klub Laško se je tam boril s sedmimi predstavniki, najbolje sta se odrezala Tim Unuk z zmago pri starejših dečkih in Nik Golej, ki je pri cicibanih prav tako stopil na najvišjo stopničko. Ostali cicibani - Martin Grešak, Ambrož Romih in Aleks Brižič so tekmo končali na 12., 13. in 15. mestu, cicibanki Liza Novak in Alina Brižič pa sta bili 11. in 20.

Čestitke!

Celotni rezultati: klik.

Zadnja sprememba ( nedelja, 20. marec 2011 )
 
VZHODNA LIGA - RIBNICA

rokribnica1 5. februarja je bila v Ribnici 2. tekma Vzhodne lige, na kateri smo žal nastopili v nekoliko okrnjeni zasedbi, saj je nekaj plezalcev zaradi bolezni obležalo doma. Kljub temu so bili rezultati odlični: Tim Unuk (starejši deček), Anja Murko (starejša deklica) in Rok Pražnikar (ciciban) so v svojih kategorijah zasedli 1. mesto, cicibanka Iva Filipov je bila 7., svojo uvrstitev s prejšnje tekme pa so popravili cicibani Martin Grešak - 8. mesto, Ambrož Romih - 10. mesto in Aleks Brižič - 15. mesto.

Čestitke!

Celotni rezultati: klik.

Zadnja sprememba ( sreda, 30. marec 2011 )
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 49 - 54 od 114