OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
O klubu
Vpis novih članov, treningi, rekreacija 2017 PDF Natisni E-pošta

Vpis novih članov bo potekal cel september, ob petkih od 17.30 do 19.30 v telovadnici OŠ Laško. Vabljeni vsi otroci, ki bi se želeli preizkusiti v tem lepem športu.

Začnemo 8. septembra !

Rekreacija za odrasle bo potekala po ustaljenem urniku, ob ponedeljkih, sredah in petkih od 19.30 do 21h. 

Zadnja sprememba ( torek, 29. avgust 2017 )
 
NIK GOLEJ DVE TEKMI PRED KONCEM DRŽAVNEGA PRVENSTVA ŽE PRVAK! PDF Natisni E-pošta
 
Minuli konec tedna je v Tržiču potekala 4. tekma državnega prvenstva v težavnosti. Tudi tokrat so se mladi plezalci PK Laško odlično odrezali.

Nik Golej je v kategoriji mlajši dečki že četrtič letos zmagal, kar pomeni, da si je dve tekmi pred koncem že zagotovil naslov državnega prvaka!
 
V isti kategoriji si je Aleks Brižič priplezal 15. mesto.

V kategoriji cicibani je Lan Mastnak osvojil 8. mesto.

V kategoriji cicibanke je Liza Novak osvojila odlično 2. mesto, na 2. mestu pa je trenutno tudi v skupnem seštevku državnega prvenstva. V isti kategoriji je Sara Čopar osvojila 16., Maruša Zdovc pa 26. mesto.

Med starejšimi deklicami je Alja Zalar osvojila odlično 3. mesto.

Tri mesta na stopničkah in vse ostale odlične uvrstitve kažejo, da se mladi plezalci našega kluba uvrščajo v vrh slovenskega plezanja. Verjamemo, da nam bo s trdim delom in zavzetostjo to uspevalo še naprej.
Zadnja sprememba ( torek, 30. september 2014 )
 
DRŽAVNO PRVENSTVO 2009 PDF Natisni E-pošta

S tekmo v Kranju se je končalo letošnje državno prvenstvo v težavnosti in v balvanskem plezanju. Na njem je nastopalo 6 tekmovalcev iz PK Laško, žal pa je bila ta sezona nekoliko slabša, kot smo pričakovali, vendar se moramo zavedati, da so mlajši tekmovalci na tekmah predvsem nabirali izkušnje in rezultat ni bil preveč pomemben. 

Najbolje se je odrezal Matic Kozmus, ki je v kategoriji članov v balvanskem plezanju zasedel skupno 5. mesto, v težavnosti pa je bil s tekmo manj 17. Le na eni tekmi je nastopila Ksenija Zupanc in v kategoriji mladink zasedla skupno 3. mesto v balvanih, vendar zaradi premajhnega števila tekmovalk ni bilo skupne razglasitve najboljših. Cicibana Rok Pražnikar in Lan Lavrinc sezone nista vzela preveč resno, saj sta nastopila le na treh tekmah in tako njuni skupni uvrstitvi (Rokovo 19. in 22. mesto ter Lanovo 17. in 22. mesto) nista najbolj realni. Za Roka je bilo to prvo državno prvenstvo in je na nekaterih tekmah plezal res dobro in zanesljivo ter v zadnjih mesecih zelo napredoval. Pri mlajših dečkih sta naš klub letos zastopala Gregor Pungeršek in Patrik Maček. Gregorja je treba pohvaliti, saj se je udeležil prav vseh tekem in se vedno boril po najboljših močeh, konkurenca pa je bila letos izjemno močna zaradi prestopa v višjo kategorijo. Patrik sezone ni dokončal, saj se je odločil, da mu plezanje ne predstavlja več dovolj velikega zadovoljstva in treninge nehal obiskovati ter se raje posvetil drugim športom.

Zadnja sprememba ( ponedeljek, 14. december 2009 )
 
Obvestilo vsem članom - mladim športnikom PDF Natisni E-pošta

Podjetje Acron iz Slovenj Gradca (papirnice Office and more v Laškem in v Celju), kot podpornik športa mladih, se je odločilo omogočiti vsem mladim športnikom nakup šolskih potrebščin s 30-odstotnim popustom. Če ste zainteresirani za nakup le-teh s popustom, vas prosimo, da nam posredujete kontakt (e-mail ali telefon) na naslov:  E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

Želimo vam lep preostanek počitnic! 

 

 

 

Zadnja sprememba ( torek, 29. avgust 2017 )
 
Prestavljen datum prvih treningov in rekreacije PDF Natisni E-pošta

Zaradi zasedenosti telovadnice se rekreacija in vsi treningi (razen za novince) začnejo v sredo, 9. septembra. Treningi ob 17.30, rekreacija pa ob 19.30. uri.

Prvi trening za novince bo v petek, 11. septembra ob 17.30. Septembra brezplačno!!! 

Hvala za razumevanje! 

Zadnja sprememba ( sreda, 23. marec 2016 )
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 1 - 9 od 114