OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
O klubu
VZHODNA LIGA - RIBNICA PDF Natisni E-pošta

rokribnica1 5. februarja je bila v Ribnici 2. tekma Vzhodne lige, na kateri smo žal nastopili v nekoliko okrnjeni zasedbi, saj je nekaj plezalcev zaradi bolezni obležalo doma. Kljub temu so bili rezultati odlični: Tim Unuk (starejši deček), Anja Murko (starejša deklica) in Rok Pražnikar (ciciban) so v svojih kategorijah zasedli 1. mesto, cicibanka Iva Filipov je bila 7., svojo uvrstitev s prejšnje tekme pa so popravili cicibani Martin Grešak - 8. mesto, Ambrož Romih - 10. mesto in Aleks Brižič - 15. mesto.

Čestitke!

Celotni rezultati: klik.

Zadnja sprememba ( sreda, 30. marec 2011 )
 
TRENING V ROGAŠKI SLATINI PDF Natisni E-pošta
V soboto pozno popoldne smo se odzvali povabilu prijatelja in obiskali balvansko steno v Rogaški Slatini. Avto je bil maksimalno izkoriščen, saj je za volanom sedela Mateja, zraven nje Risto, zadaj pa so se "stiskali" Aleks, Jan in Rok. No, pa saj ni bilo tako hudo, vožnja je kljub nekoliko zoprni cesti hitro minila in neučakani smo odhiteli v telovadnico. Ta dan je tam potekala še košarkarska tekma, zato je bilo vzdušje nekaj posebnega, le pogovarjali smo se nekoliko težje Smile. V Rogaški Slatini imajo kar dve bolder steni; nižja je postavljena na podestu nad tribunami, višja pa v majhni sobi poleg nje, ki je res maksimalno izkoriščena. Bolderji so bili odlični, družba še boljša in na koncu smo se utrujeni odpravili proti domu z obljubo, da še kdaj zamenjamo stene in si tako popestrimo trening.
rog3
rog6
rog11  rog7rog2
rog10rog4rog1rog5
rog9
   
 
 
  rog8
 
 
   
Zadnja sprememba ( sreda, 02. februar 2011 )
 
ODLIČEN ZAČETEK VZHODNE LIGE PDF Natisni E-pošta

vltimptuj S prvo tekmo letošnje Vzhodne lige, ki je potekala 23. januarja na Ptuju, smo lahko res zelo zadovoljni. Ne le, da je na njej tekmovalo kar devet tekmovalcev laškega kluba, tudi rezultati, ki so jih dosegli naši najmlajši, so zavidanja vredni. Dokazali smo, da smo v zadnjih mesecih delali res kvalitetno, otroci pa na treningih pridno dajejo vse od sebe in iz dneva v dan napredujejo. Na najvišjo stopničko sta tokrat stopila starejši deček Tim Unuk ter ciciban Nik Golej, uspeh pa sta z drugim mestom dopolnila starejša deklica Anja Murko in ciciban  Rok Pražnikar ter cicibanka Iva Filipov, ki je bila peta. S tem so nam pokazali, da lahko tudi v skupnem seštevku ponovno računamo na visoke uvrstitve. vlanjaptuj

Pri najmlajših so na svoji  prvi tekmi Vzhodne lige nastopili še prvošolka Liza Novak (ki je od svojih konkurentk manjša vsaj za glavo!) - 10. mesto,  Martin Grešak - 11. mesto, Ambrož Romih - 17. mesto, Enej Odžič - 19. mesto in Aleks Brižič - 22. mesto. Prav vsi so nas s svojimi rezultati izjemno razveselili; nekateri namreč trenirajo šele nekaj mesecev in so se kljub temu pogumno spopadli s smermi ter dokazali, da so zelo perspektivni mladi plezalci.

Čestitke!

Fotke so v fotogaleriji, celotni rezultati pa na strani Vzhodne lige.
Zadnja sprememba ( sreda, 16. februar 2011 )
 
TEKMA V VARAŽDINU PDF Natisni E-pošta

varazdin2 Po slabem mesecu počitka so treningi za novo sezono v polnem teku, pripravljalno obdobje pa znova zahteva ogromno vaj za moč, premetavanja uteži v fitnesu in nekoliko manj plezanja. Monotonost treningov je zato včasih nekoliko večja (čeprav se Aleks pridno trudi, da mi ni nikoli dolgčas) in res sem si zaželela kakšne trening-tekme, ki mi vedno prinese novo pošiljko motivacije (pa saj ne, da jo sicer manjka...! Smile). In kot naročeno - v Varaždinu je 16. 01. 2011 potekala četrta tekma hrvaške BLOK lige, s katero imam res zelo lepe izkušnje - tako balvani kot tudi dobrodošlica so vedno odlični. Ta dan sem imela planiran trening, tako da ni bilo nobenega dvoma, kje bom preživela nedeljo. Moji "potencialni soplezalci" so žal že imeli druge načrte ali pa jih je zdelala bolezen, zato sva se tokrat odpravila sama z atom in (kot vedno) prispela pravočasno. Kmalu so začeli prihajati še ostali in na koncu nas je bilo 39 prijavljenih. 

Razdeljeni smo bili v tri skupine, plezali smo po načelu 20 minut plezanja in 40 minut počitka v treh izmenah, na varazdin1 koncu pa še dodatnih 10 minut za vztrajneže, ki nas je kakšen balvanski problem spravljal ob živce Smile. Tokrat je bilo balvanov nekoliko manj - le 12, bili pa so težji kot ponavadi in prav v vseh se je bilo za dosežen vrh potrebno precej potruditi. Zaradi specifičnosti stene (zelo previsna, saj je postavljena pod tribune nogometnega stadiona - izvirno, res znajo izkoristiti prostor) so bili nekoliko daljši, nekateri so imeli poleg vrha označeni kar dve coni oz. bonus oprimka. V času, ki sem ga imela na razpolago, sem osvojila devet vrhov in dva bonusa, zadnji balvan pa je imel zame predolge gibe, zato se z njim nisem preveč ukvarjala in mislim, da je na koncu tudi z moške strani ostal nepreplezan. To, da je moj izkupiček zadostoval za zmago, je še najmanj pomembno, glavno, da sem opravila super trening in pridobila nekaj novih izkušenj na nekoliko drugačnih balvanih, kot sem jih vajena, hrvaški plezalci pa so mi s svojo prijaznostjo znova polepšali dan. Novica s tekme je objavljena tudi na njihovi spletni strani in vesela sem, da so nekaj podatkov pobrali celo iz naše klubske strani. Če jo še kdaj obiščete in naletite na tale sestavek - hvala za vse, super ste!

Se vidimo na naslednji tekmi, če bom le imela čas in prosti termin.

Mateja

Zadnja sprememba ( ponedeljek, 17. januar 2011 )
 
PRENOVA BALVANSKE STENE PDF Natisni E-pošta

Med novoletnimi prazniki smo (končno) uspeli urediti balvansko steno - šravfanje in pranje oprimkov, barvanje stene in pritrjevanje oprimkov nazaj so nam vzeli veliko časa, vendar se je izplačalo. Na "tone" magnezija, šravfov in podložk, zruvanih matic in različnih oprimkov... Nismo še čisto gotovi, stena pa že dobiva novo podobo in je primerna za plezanje. Treningi so odlični!

stena1stena2stena3stena4stena5stena6stena7stena8stena9stena10 stena11stena12  

Zadnja sprememba ( ponedeljek, 17. januar 2011 )
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 55 - 63 od 114