OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
O klubu
TIM UNUK - ZMAGOVALEC VZHODNE LIGE PDF Natisni E-pošta
timskupnoS tekmo na Ravnah se je zaključila letošnja Vzhodna liga. Nastopilo je 5 tekmovalcev PK Laško; najbolje sta se odrezala Tim Unuk in Anja Murko, ki sta oba zasedla 2. mesto med starejšimi dečki oz. deklicami. Rok Pražnikar je bil 5., Eva Leskovar 13. in Iva Filipov 19. Po skupaj šestih tekmah, na katerih so nastopali naši plezalci, so za skupno uvrstitev šteli najboljši štirje rezultati. Timov izkupiček je bil kljub eni izpuščeni tekmi dovolj za 1. mesto v skupnem seštevku in tako je postal absolutni zmagovalec. Anja Murko, ki prav tako ni nastopila na vseh tekmah, je bila odlična 2., Rok Pražnikar 5., Gregor Pungeršek 10., Eva Leskovar 13., Iva Filipov 24. in Stella Tretnjak 33. z le dvema nastopoma.
 
Čestitke tekmovalcem in vsem, ki so kakorkoli pripomogli, da je bila letošnja Vzhodna liga znova organizirana na zelo visokem nivoju in z rekordnim številom nastopajočih.
 
Rezultati: Ravne, skupno.
 
(Vir  slike: www.climbers.si)
Zadnja sprememba ( četrtek, 06. maj 2010 )
 
VZHODNA LIGA - MOZIRJE IN TRBOVLJE PDF Natisni E-pošta

anjatrbovlje Naši najmlajši so po uspešnem začetku pogumno nadaljevali na tekmah Vzhodne lige. Tako v Mozirju kot tudi v Trbovljah je bila odlična Anja Murko, ki je na obeh tekmah do vrha preplezala vse smeri in tako zmagala v kategoriji starejših deklic. Tim Unuk v Mozirju zaradi reprezentančnih obveznosti ni nastopil, raztural pa je v Trbovljah in tudi on stopil na najvišjo stopničko pri starejših dečkih. Rok Pražnikar je bil na obeh tekmah 6., na žalost je bil v Trbovljah le malenkost oddaljen od 2. mesta in s tem svojega najboljšega rezultata - po prvi smeri je bil na tretji, nato odlično plezal tudi drugo smer in opravil z najtežjim delom, žal pa mu je le dva giba pod vrhom spodrsnilo in "odneslo noge", kar je pomenilo padec. Nastopili so še Gregor Pungeršek (9. in 10. mesto), Eva Leskovar (14. in 8. mesto), Iva Filipov (21. in 17. mesto) ter na eni tekmi Stella Tretnjak (24. mesto).

Čestitke!

Rezultati: Mozirje in Trbovlje.

(Vir slike: www.climbers.si)

Zadnja sprememba ( četrtek, 06. maj 2010 )
 
NADALJEVANJE VZHODNE LIGE PDF Natisni E-pošta

ptuj Prejšnji vikend je bil za naše najmlajše tekmovalce plezalsko precej naporen, saj so imeli kar dve tekmi; eno v soboto in drugo v nedeljo. Najprej smo se odpeljali v Slovensko Bistrico, naslednji dan pa nas je čakala stena na Ptuju. Laška ekipa je bila tokrat številčnejša, tekmovalo je šest plezalcev v štirih kategorijah. V Bistrici je bil najuspešnejši Tim Unuk z zmago pri starejših dečkih, tokrat je prepričljivo ugnal vso konkurenco in sam stopil na najvišjo stopničko. Nekoliko slabše je bilo na Ptuju, kjer je zasedel sicer zavidanja vredno 3. mesto, vendar je bil po tekmi verjetno kar malo razočaran, saj se zaveda, da zmore višje. Odlično se je odrezal tudi ciciban Rok Pražnikar s 3. mestom in svojimi prvimi stopničkami na Ptuju, le mesto slabši je bil na sobotni tekmi. Anja Murko se je udeležila le tekme v Bistrici in bila 2. pri starejših deklicah, mlajši deček Gregor Pungeršek je bil obakrat 7., Eva Leskovar pa je zasedla 14. in 10. mesto pri cicibankah. V soboto je na svoji prvi tekmi nastopila naša najmlajša tekmovalka Stella Tretnjak, ki je zelo perpektivna plezalka, žal pa se še nekoliko boji plezanja na visokih stenah. Oblubila je, da bo kmalu tudi ona razturala! Čestitke še Niku Goleju za zmago na Ptuju, sicer plezalcu celjskega kluba, ki pa ob petkih trenira v Laškem in je že "na pol naš" Laughing.

Rezultati: Sl. Bistrica in Ptuj.

Zadnja sprememba ( četrtek, 25. marec 2010 )
 
ZMAGA TIMA NA 1. TEKMI VZHODNE LIGE, EVA ODLIČNA 7. PDF Natisni E-pošta

tim_ribnica V soboto, 13.3.2010, se je v Ribnici na Dolenjskem odvila prva tekma letošnje Vzhodne Lige. Naš klub sta tokrat žal zastopala le dva tekmovalca, oba pa sta nastopila zelo dobro. Tim Unuk je v kategoriji starejših dečkov prepričljivo in brez večjih težav opravil z obema "kvalifikacijskima" smerema, nato pa zadržal še zadnji oprimek v superfinalni smeri in si tako priplezal 1. mesto v močnejši skupini tekmovalcev. Vendar pa so tokrat postavljalci očitno postavili nekoliko prelahko smer, saj Tim ni bil edini superfinalist z doseženim vrhom, tako da si je najvišjo stopničko na koncu razdelil. Eva Leskovar, naša druga tekmovalka, je po lanskoletni prvi sezoni na tekmah celo leto pridno trenirala in dokazala, da lahko letos nanjo še računamo. Zasedla je odlično 7. mesto pri cicibankah, z nekoliko več sreče pa bi lahko bil ta rezultat še boljši. Pa naslednjič!

Čestitke!

Celotne rezultate si lahko pogledate na spletni strani Vzhodne lige.

Zadnja sprememba ( petek, 19. marec 2010 )
 
PLEZANJE V WOLFSBERGU PDF Natisni E-pošta

9 Po napornih treningih fitnesa si je Mateja zaželela, da bi v soboto njen trening potekal v Wolfsbergu v Avstriji. Ker je bil v avtu še prostor, so z nama odšli Jan, Eva, Gregor in Nik. Ne, ni nas bilo šest v enem avtu, Nikovi starši so izrazili željo, da bi z nami odšla vsa "familija". Super - več nas je, bolj je zabavno!

Štartala sva šele ob dvanajstih (ker je Mateja dopoldne študirala za torkov izpit), Evo pobrala v Šmarjeti, Jana v Laškem, Gregor pa nas je že čakal v Celju (na presenečenje vseh tokrat ni zamudil...Laughing). Vožnja je potekala brez problemov, tako da smo kmalu parkirali pred dvorano in po številu avtomobilov kar malo zaskrbljeni stopili skozi vrata. Pa ni bilo hudo - pravzaprav smo imeli res srečo in ni bilo pretirane gneče. Najprej so bile na vrsti ogrevalne vaje, nato pa še ogrevanje na "bolderci". Očitno pa je bilo ogrevanja za Gregorja premalo, saj ga je že v prvi smeri uščipnilo v vratu, vendar ga to ni odvrnilo od nadaljnjega plezanja, le malo smo se šalili na njegov račun. Vsi so bili zelo zagreti za plezanje na visoki steni, Jan pa si je, seveda, dal duška samo na "bolderci" (imel je dober izgovor, ker ima poškodovane prste). Pa drugič, kajne, Jan? Mladi plezalci so bili odlični - Eva je dokazala, da se ji marljivost na treningu obrestuje, saj je splezala nekaj težjih smeri, ki so dobra popotnica in motivacija za bližajočo se Vzhodno ligo. Le tako naprej. Tudi Nik je dal vse od sebe, saj je bil v spremstvu svojih navijačev (oba starša in brat) in njegov trud je bil poplačan z njihovimi pohvalami in mnogo doseženimi vrhovi. Gregor pa je na koncu "našel" težko previsno smer z "bolderskimi" gibi, ki mu je pisana na kožo. Padel je le nekaj gibov pod vrhom, zato ima za naslednjič svoj "projekt". Tudi Mateja je izpolnila svoj cilj in oddelala svoj trening, čeprav se je precej posvečala svojim varovancem. Kaj pa jaz in moja stranska vloga? Bil sem šofer, varovalec, fotograf, navijač, varuška in za nagrado sem lahko napisal tale članek. Pa mi ni bilo težko in sem užival!

Po približno štirih urah plezanja so bili že vse zelo utrujeni, zato smo se odločili, da končamo današnji trening. Zunaj je bila že tema in malo je naletaval sneg. Upali smo, da ne bo kaj hujšega, vendar je bila cesta proti domu že precej zasnežena, zato se je vožnja nekoliko zavlekla. Pomembno pa je, da smo vsi srečno prispeli. Med potjo smo imeli tudi bližnje srečanje s policisti, vendar tokrat na srečo brez posledic za mojo denarnico.

Bilo je naporno, a prijetno in moram pohvaliti vse otroke za kulturno vedenje in zavzetost na treningu, zato sva z Matejo sklenila, da jih bova z veseljem še kdaj vzela s sabo. Nekaj fotk pa v fotogaleriji.

Marjan

Zadnja sprememba ( ponedeljek, 08. februar 2010 )
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 82 - 90 od 114