OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
Tekmovalci
LAŠKI BILTEN PDF Natisni E-pošta
laskibilten
V Laškem biltenu je izšel članek o tekmi državnega prvenstva, ki smo jo organizirali letos septembra. Za vse, ki biltena niste prejeli, je dostopen tudi na internetni strani www.lasko.si/media/bilten08.pdf (na strani 30).
Zadnja sprememba ( sobota, 13. december 2008 )
 
ZMAGA MATEJE IN ODLIČNO 8. MESTO GREGORJA PDF Natisni E-pošta
Gregor
V soboto in nedeljo je v Slovenj Gradcu potekala predzadnja tekma državnega prvenstva v balvanskem plezanju. Naš klub je imel eno predstavnico v mladinski in članski kategoriji ter enega predstavnika pri cicibanih. Oba sta dosegla odlična rezultata.
Mateja Hohkraut je v kategoriji članic v štirih poizkusih osvojila štiri vrhove in prepričljivo zmagala, kar se je ob tako skromni udeležbi tudi pričakovalo. Prav tako je prvo mesto zasedla tudi pri mladinkah. Vsi skupaj se bomo morali zamisliti, če je sploh smotrno, ob nesodelovanju najboljših članic in nekaterih članov, še organizirati in tekmovati v teh kategorijah. Nekaterim pač več pomeni tekmovati z najboljšimi in se dokazovati, kot pa osvojitev prvega mesta ali celo državnega prvenstva.
V nedeljo pa je svoj napredek pokazal Gregor Pungeršek, ki je v kategoriji cicibanov osvojil odlično osmo mesto in s tem svoj najboljši rezultat. En balvanski problem je preplezal do vrha, na ostalih pa dosegel t.i. bonus.
 
Upajmo, da bodo v Škofji Loki uspeli izpeljati še zadnjo balvansko tekmo in to z vsemi najboljšimi.

Več foto utrinkov si lahko ogledate v fotogaleriji.
Zadnja sprememba ( sobota, 13. december 2008 )
 
TEKMA V LAŠKEM ODLIČNO USPELA PDF Natisni E-pošta

prizorisceV soboto in nedeljo, 6. in 7. septembra 2008, smo v Laškem že šestič organizirali tekmo državnega prvenstva v balvanskem plezanju. Tudi letos je uspela odlično; zadovoljni smo tako z organizacijo kot tudi z rezultati, kjer najbolj izstopata zmagi Mateje Hohkraut v absolutni kategoriji članic ter kategoriji mladink. Čeprav je bila konkurenca letos nekoliko okrnjena, je Mateja prepričala z dobrim plezanjem in osvojenimi vsemi štirimi vrhovi, kar ji, kot pravi sama, pomeni več, kot stati na najvišji stopnički. Lepo je presenetil tudi Gregor Pungeršek, ki je v kategoriji cicibanov z enim vrhom in vsemi doseženimi bonusi zasedel odlično 9. mesto, kar je doslej njegova najboljša uvrstitev na državnem prvenstvu. Tekmovala sta še Ksenija Zupanc in Rok Rabuza, ki sta zasedla 4. mesto med članicami oz. 8. mesto med mladinci.

Čestitamo!
Celotne rezultate lahko pogledate tukaj.

Zadnja sprememba ( sobota, 13. december 2008 )
 
ZAHVALA PDF Natisni E-pošta
Plezalni klub Laško bi se rad zahvalil vsem, ki so kakorkoli pripomogli k uspešni organizaciji tekme državnega prvenstva. To so: Pivovarna Laško, Pizzerija Špica, Ljubijankič trade d. o. o., Občina Laško, ŠMOCL, Shark, Fragmat Tim d. d., Papirnica Radeče, Gostišče Hochkraut, Promontana d. o. o., Banka Celje in Osnovna šola Primoža Trubarja Laško.
Zadnja sprememba ( sobota, 13. december 2008 )
 
BALVANIRANJE V GRAZU PDF Natisni E-pošta
V sredo, 17.9.2008, sta se Mateja in Rok, zdaj že oba ponosna lastnika vozniškega izpita B kategorije (za motor je preveč prtljage…), podala na popoldansko plezarijo v Graz.
Zadnja sprememba ( sobota, 13. december 2008 )
Preberite več...
 
<< Začni < Nazaj 11 12 13 Naprej > Konec >>

Rezultati 109 - 114 od 114