OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
Tekmovalci
ZADNJA TEKMA VZHODNE LIGE PDF Natisni E-pošta

gr_liza_druga_skupno Še z zadnjo, peto tekmo v Grusupljem se je zaključila letošnja Vzhodna  Liga, ki je bila za naš klub znova uspešna. Tokrat so bili  poleg medalj za najboljše podeljeni tudi pokali za skupne uvrstitve na Vzhodni Ligi 2012, za kar so šteli štirje najboljši rezultati. Še posebej se je izkazala naša (verjetno najmlajša?, zagotovo pa najmanjša) mlajša cicbanka Liza Novak, ki si je s svojo prvo zmago priplezala tudi skupno 2. mesto v enotni starosti kategoriji, odličen pa je bil tudi starejši ciciban Nik Golej, ki je z doseženim 2. mestom v močnejši jakostni skupini potrdil srebrni pokal tudi v skupnem seštevku. Nik je naslednji dan nastopal tudi na prvi tekmi letošnjega državnega prvenstva, ki je prav tako potekala v Grosupljem, in si s 3. mestom priplezal svoje prve državne stopničkegr_nik_drugi_skupno

Njun uspeh so dopolnili še: starejša cicibana v šibkejši jakostni skupini Ambrož Romih, ki je zasedel 4. mesto (5. mesto v skupnem seštevku) ter Aleks Brižič, ki je bil 8. (6. mesto v skupnem seštevku), mlajša dečka v šibkejši jakostni skupini Tilen Zorko, ki je s 4. mestom na tekmi dosegel svojo najboljšo uvrstitev (6. mesto v skupnem seštevku) ter Martin Grešak, ki je bil 7. (5. mesto v skupnem seštevku). Med najmlajšimi pa so nas zastopali še ciciban Lan Mastnak, ki je v Grosupljem doživel tekmovalni debi in zasedel odlično 10. mesto v enostni jakostni skupini (skupno je tako le z eno tekmo pristal na 26. mestu) ter cicibanki Nika Zupanc (15. mesto na tekmi in 20. mesto v skupnem seštevku z le dvema nastopoma) ter Maruša Zdouc (16. mesto na tekmi in 15. mesto v skupnem seštevku), ki sta letos tekmovali prvič (enotna jakostna skupina).

Poleg naštetih so se za skupne rezultati borili še štirje, za katere je bila letošnja sezona prav tako "otvoritvena", v Grosupljem pa na žalost niso nastopili: starejša deklica Neža Napret je v šibkejši skupini s tremi uvrstitvami dosegla skupno 9. mesto, mlajša cicibanka Sara Čopar je bila v enotni skupini s tremi tekmami 10., mlajša deklica Anja Pavčnik je v šibkejši jakostni skupini zasedla skupno 19. z dvema tekmama, mlajši ciciban Žiga Ulaga pa je v enotni skupini z dvema nastopoma Ligo končal na 25. mestu.

Čestitke za borbo in odlične rezultate!

Celotni rezultati: klik.
Skupni rezultati: klik.


(Fotke: Uršula Novak) 

gr_liza_prvo_mestogr_nik_drugo_mestogr_ambroz_cetrto_mesto  gr_ambroz_in_aleks_skupno

gr_skupna_grosuplje 

Zadnja sprememba ( sreda, 23. maj 2012 )
 
PREDZADNJA TEKMA VZHODNE LIGE V MOZIRJU PDF Natisni E-pošta

nikmozirje V soboto, 31. marca, je bila v Mozirju še predzadnja tekma Vzhodne Lige, na kateri je svoje moči merilo tudi 10 tekmovalcev našega kluba. Najbolje se je odrezal Nik Golej, ki se je v močnejši skupini starejših cicibanov ponovno zavihtel na stopničke in zasedel 2. mesto, v šibkejši skupini pa sta tekmovala Aleks Brižič in Ambrož Romih, ki sta tekmo končala kot 5. in 7. Med mlajšimi cicibankami in cicibani so v enotni skupini nastopali Liza Novak (4. mesto), Sara Čopar (10. mesto), Maruša Zdouc (12. mesto), debitantka Nika Zupanc (16. mesto) ter Žiga Ulaga (17. mesto), v šibkejših skupinah pa sta sledila še mlajši deček Martin Grešak in starejša deklica Neža Napret, ki sta bila 5. in 12.

Tako imamo pred zadnjo tekmo, ki bo sicer šele v 2. polovici maja, kar nekaj kandidatov za najboljše uvrstitve: Nik zanesljivo drži 2. mesto, prav tako pa za stopničkami ne zaostajajo prav veliko tudi Ambrož, Liza, Martin in Aleks. Držimo pesti!

Čestitke!

Celotni rezultati: klik.

(Vir slike: spletna stran Vzhodne Lige)

Zadnja sprememba ( sreda, 11. april 2012 )
 
MOJE PRVE STOPNIČKE PDF Natisni E-pošta

liza V soboto je bila tekma v Ribnici. Proga je bila zelo težka. Demonstrator ni prišel do vrha, ampak je padel z nje. Plezali smo zelo dolgo, zato nam je bilo na koncu vsem dolgčas in bili smo že lačni.

Tokrat sem bila tretja na vrsti. Na prvi smeri sem prišla samo do višine 21, ampak nobena mlajša cicibanka ni mogla višje, ker nismo dosegle naslednjega grifa. Tako sem si delila prvo mesto z Majo iz Celja in Emo iz Slovenske Bistrice. Na tej progi ni bilo pri mlajših in starejših cicibanih in cicibankah niti enega doseženega vrha.

Druga smer je bila zelo čudna, saj so bili na njej ovinki in je bilo treba na sredi stene plezati navzdol. Skoraj vsem je zmanjkalo časa in so morali nehati plezati. Splezala sem do 44+, saj sem se grifa 45 premalo dotaknila za minus. Do konca nisem vedela, ali sem prva ali ne, vendar je Maja tokrat splezala do 45 in me prehitela. Povedala mi je, da sicer navija zame, zato sem bila še bolj vesela in bom sedaj tudi jaz navijala za njo. Upam, da bova tudi na naslednji tekmi obe tako dobri.

Mami mi je obljubila presenečenje, če bom med prvimi petimi, in šli sva v trgovino po moder lak za nohte. Prej pa sem dobila nagrado in diplomo tudi na podelitvi. Medalj tokrat ni bilo, čeprav bi morale biti. Tudi na naslednji tekmi se bom potrudila, ker bi rada dobila medaljo.

Liza Novak, 2.b Smile

Zadnja sprememba ( ponedeljek, 19. marec 2012 )
 
V RIBNICI KAR TRIKRAT NA STOPNIČKAH! PDF Natisni E-pošta

lizaribnica Naši najmlajši tekmovalci so na tekmi Vzhodne lige v Ribnici (17. 3. 2012) nadaljevali s serijo odličnih rezultatov. Poleg starejšega cicibana Nika Goleja, ki je v močnejši jakostni skupini znova zasedel odlično 2. mesto, sta srebrna postala še mlajša cicibanka Liza Novak (enotna skupina) in starejši ciciban Ambrož Romih (šibkejša jakostna skupina), ki sta tako prvič stopila na stopničke na tekmah Vzhodne lige. Odlični so bili še starejši ciciban Aleks Brižič (4. mesto) in mlajša dečka Martin Grešak (4. mesto) ter Tilen Zorko (5. mesto) v šibkejši jakostni skupini, s čimer so vsi znova dvignili svoj osebni nivo in postavili nove najvišje uvrstitve. Za ekipen uspeh sta poskrbeli še mlajši cicibanki Sara Čopar in Maruša Zdouc z 9. in 11. mestom v enotni skupini ter starejša deklica Neža Napret in mlajša deklica Anja Pavčnik s 7. in 16. mestom v šibkejši jakostni skupini.

Čestitke!

Celotni rezultati: klik.

Zadnja sprememba ( nedelja, 18. marec 2012 )
 
ODLIČNI REZULTATI NA 2. TEKMI VZHODNE LIGE V RADLJAH OB DRAVI PDF Natisni E-pošta

nikradlje V soboto, 3. 3. 2012, je v Radljah ob Dravi potekala 2. tekma Vzhodne lige, ki se je je udeležilo 10 naših plezalcev. Najuspešnejši je bil starejši cicibani Nik Golej, ki je z odličnim 2. mestom po superfinalu dokazal, da zmore tudi v močnejši jakostni skupini posegati po najvišjih mestih. Izjemno presenečenje je bila naša najmlajša, prvošolka Sara Čopar, ki se je v enotni skupini mlajših cicibank na svoji prvi tekmi Vzhodne lige povpela na visoko 4. mesto (v prvi smeri je bila celo v vodstvu), v isti kategoriji pa sta njen uspeh dopolnili še Liza Novak (8. mesto) in Maruša Zdouc (10. mesto), ki sta s tem dosežkom popravili svoji najboljši uvrstitvi. Prav tako sta "osebno statistiko" izboljšala še starejša cicibana Ambrož Romih s 6. mestom in Aleks Brižič, ki je bil je mesto slabši (šibkejša jakostna skupina). Med mlajšimi dečki sta se v šibkejši jakostni skupini borila Martin Grešak (5. mesto) in Tilen Zorko (7. mesto), svoj debi pa sta v Radljah poleg Sare doživela še starejša deklica Neža Napret, ki si je v šibkejši jakostni skupini priplezala 6. mesto, ter  Žiga Ulaga, ki se je po le nekaj mesecih treninga pogumno spopadel z oprimki in tekmo končal na 17. mestu v enotni skupini mlajših cicibanov.

Čestitke vsem nastopajočim!

Celotni rezultati: klik.


(Vir slike: FB profil Aleksander Stopinšek)

Zadnja sprememba ( nedelja, 18. marec 2012 )
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 28 - 36 od 114