OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
Nahajate se na: Domov arrow Dogodki arrow Novice arrow BALVANI V DIVAČI
BALVANI V DIVAČI PDF Natisni E-pošta

jandivaca V soboto in nedeljo, 19. in 20. junija 2010, je v Divači potekala 2. letošnja tekma v balvanskem plezanju, vendar le za mlajše in srednje kategorije. Stena je bila postavljena v telovadnici, kar pri balvanih ni običajno, vendar se je zdaj izkazalo za dobro odločitev, saj so se organizatorji izognili težavam z vremenom. Plezalci so se tokrat precej namučili, saj so jim pripravili kar 10 balvanskih problemov, ki so bili vse prej kot lahki.

Tekme so se udeležili trije člani Plezalnega kluba Laško; v soboto je nastopal ciciban Jan Medved, ki je na svoji drugi tekmi za državno prvenstvo zasedel odlično 11. mesto in tako za dve mesti popravil rezultat s prejšnje tekme. V nedeljo pa sta svoje moči merila brat in sestra Unuk - Tim si je s 3. mestom znova priplezal stopničke pri starejših dečkih, Anja je bila 7. med kadetinjami. 

S to tekmo se je zaključil prvi del sezone, plezalci imajo sedaj "počitnice", ki jih bodo izkoristili predvsem za treninge v naravnih plezališčih in priprave v tujini, avgusta pa štartamo naprej - s tekmo, ki jo organiziramo Laščani (člani PK Laško - spočijte si na dopustu, da boste polni elana pomagali pri organizaciji!Tongue out).

Celotni rezultati so na voljo tukaj.

Zadnja sprememba ( torek, 22. junij 2010 )
 
< Nazaj   Naprej >