OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
Nahajate se na: Domov arrow O klubu
BALVANIRANJE V GRAZU PDF Natisni E-pošta
V sredo, 17.9.2008, sta se Mateja in Rok, zdaj že oba ponosna lastnika vozniškega izpita B kategorije (za motor je preveč prtljage…), podala na popoldansko plezarijo v Graz.
Mateja je tako izkoristila še zadnje tedne počitnic, Rok pa 'prešprical' zadnjo uro pouka (hvala, gospa razredničarka) in okoli dveh sta že parkirala pred avstrijskim plezalnim centrom. Vedela sta, da ju čakajo popolnoma nove smeri, saj so v zadnjih dneh steno temeljito prenovili, vendar jima je tamkajšnja bolderca preveč všeč, da bi se ji lahko kar tako uprla.
Zato sta kar hitro pozabila na vrv in navdušeno lezla balvane, dokler nista bila popolnoma utrujena, vendar ju je misel, da se morata pripeljati še domov, kar hitro streznila (ja, ponavadi dremata na sovoznikovem sedežu…). Kljub temu pa sta mi ob vrnitvi takoj povedala, da mi bosta kmalu znova ukradla avto, saj nekatere nove smeri baje izgledajo super in komaj čakata, da jih preizkusita.
Digitalca na žalost nista imela s seboj, vseeno pa sta prinesla dve fotki, slikani s telefonom; nista odlični, nekaj pa je :).
graz-mateja
graz-rok

Marjan
Zadnja sprememba ( sobota, 13. december 2008 )
 
< Nazaj   Naprej >