OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
O klubu
ODLIČEN ZAČETEK VZHODNE LIGE PDF Natisni E-pošta
eva V nedeljo, 18.1.2009, se je v Ravnah na Koroškem začela letošnja Vzhodna liga. Tekma je prvič potekala tako, da je vsak tekmovalec plezal 2 smeri, končen rezultat pa je seštevek obeh, poleg tega pa so bili tekmovalci prvič razdeljeni na tiste, ki imajo licenco  (v lanskem letu so tekmovali na tekmah za državno prvenstvo) in tiste brez nje.
Na tekmi smo imeli 6 predstavnikov v 3 kategorijah. Odlično 4. mesto (brez licence) je v kategoriji mlajših dečkov dosegel Patrik Maček, ki je v obeh smereh pokazal lepo in tekoče plezanje brez večjih napak. Z uvrstitvijo smo lahko res zadovoljni, saj je Patrik v letošnji sezoni prestopil v višjo kategorijo, kjer je konkurenca še večja. Zelo sta se izkazala tudi Eva Leskovar pri cicibankah in Rok Pražnikar pri cicibanih, ki sta zasedla 8. mesti (brez licence). To je bila Evina prva tekma, saj trenira šele nekaj mesecev, a vendar se je uspešno spopadla s svojo konkurenco in dokazala, da lahko od nje še veliko pričakujemo. Odličen je tudi Rokov rezultat; v prvi smeri je plezal izvrstno, v drugi pa na žalosti naredil nepotrebno napako, ki ga je stala še višje uvrstitve. Edini tekmovalec z licenco je Gregor Pungeršek, ki ima letos zaradi prestopa v višjo kategorijo močno konkurenco, zato je njegovo 8. mesto zadovoljiv rezultat, z njegovem plezanjem pa vseeno nismo bili najbolj zadovoljni, saj je bil precej neodločen in neprepričljiv. V kategoriji cicibanov brez licence sta tekmovala še Lan Lavrinc in Jan Medved, ki sta zasedla 14. oz. 29. mesto. Lan je sicer pokazal najboljše plezanje na tekmi doslej, vendar zagotovo zmore še več, Jan pa na visokih stenah, kjer je varovan z vrvjo, žal še vedno ne pleza tako, kot zmore. Upamo, da bo strah kmalu premagal, saj je izredno dober mladi plezalec, ki bi lahko posegal tudi po najvišjih mestih.
 
Celotni rezultati so na voljo na spletni strani Vzhodne lige, fotke pa v fotogaleriji. Čestitke vsem nastopajočim!

Ogledate pa si lahko tudi posnetke plezanja: Eva 1, Eva 2, Gregor 1, Gregor 2, Jan 1, Jan 2, Lan in Rok 1, Lan 2, Patrik 1, Patrik 2, Rok 2.
Zadnja sprememba ( nedelja, 01. marec 2009 )
 
NAŠE NOVE MAJČKE PDF Natisni E-pošta
majcke1 majcka1 majcke2  
Zadnja sprememba ( sobota, 17. januar 2009 )
 
VZHODNA LIGA 2009 PDF Natisni E-pošta
Prva tekma Vzhodne lige bo 18.01.2009 v Ravnah na Koroškem, celoten razpis najdete tukaj. Ker bo tekma potekala po novem konceptu, bo verjetno trajala nekoliko dlje, zato organizator prosi za strpnost, prav tako pa je zaradi podaljšane tekme štartnina nekoliko višja (12€), ki pa velja samo za prvo tekmo. Vse ostale informacije so objavljene na spletni strani www.climbers.si, kjer si lahko ogledate štartne liste, prijave, fotografije in podobno. 
 
Koledar tekem za letošnje leto pa je naslednji:
18.01.2009: Ravne na Koroškem
08.02.2009: Ptuj
28.02.2009: Ribnica
28.03.2009: Celje
19.04.2009: Slovenska Bistrica
 
Vsem plezalcem želimo veliko uspeha v novi sezoni. Vsi bomo pridno navijali in držali pesti!! Wink
Zadnja sprememba ( sobota, 17. januar 2009 )
 
ZNOVA V GRADCU PDF Natisni E-pošta
eva-1 Božiček je že nosil, babice in mamice so nas pridno napitale s potičko, naši polni želodčki pa so kar malce preveč kazali premoč nad mišicami. Zato smo se 27. decembra 2008 odločili, da temu naredimo konec in se odpravili v Gradec, preizkusit, če bodo naše (nekdaj) močne roke in noge še zmogle napore. In so jih - pa še kako! Marjan in Mateja sta nas najprej varno pripeljala, nato ogrela in nazadnje še varovala ter spodbujala, da nismo prehitro obupali nad smerjo. Moram poudariti, da sta bila Eva in Gregor najmlajša plezalca v dvorani, pa vendar sta požela kar nekaj zavidljivih pogledov, ki so bili na trenutke že rahlo nadležni, saj so nekateri ob začudenju nad njunim odličnim plezanjem pozabili zapreti usta. Vsi smo plezali z užitkom in skoraj 'nonštop', tako da je bil to zelo uspešen trening. Na koncu smo še malce pomalicali in se odpravili nazaj proti Sloveniji na veliko razvajat želodčke - saj veste - bliža se Silvestrovo, ko si bomo med drugim vsi zaželeli tudi novih plezalnih zmag.
 
Anja
 
 
V fotogaleriji pa še nekaj fotk.
Zadnja sprememba ( sobota, 27. december 2008 )
 
MATEJA V NOVEM TEDNIKU PDF Natisni E-pošta

Matejin uspeh so opazili tudi v uredništvu Novega Tednika; v zadnji številki (23.12.2008) si namreč lahko preberete kratek prispevek (na voljo pa je tudi TUKAJ).

Zadnja sprememba ( četrtek, 25. december 2008 )
 
<< Začni < Nazaj 11 12 13 Naprej > Konec >>

Rezultati 100 - 108 od 114